Lehtovuori Cup 2014

Golfkausi on alkanut! Ja kohta käynnistyy myös LEHTOVUORI CUP; reikäpeliturnaus Lehtovuoren golfaajille. On aika selvittää, kenen hermo pitää ja kuka Lehtovuoressa oikeasti osaa pelata tätä peliä.

Kyseessä on tasoituksellinen reikäpeliturnaus, joka pelataan omatoimisesti kesän mittaan. Eli unohtakaa se iänikuinen pistebogi vähäksi aikaa!

Jos pelaat golfia ja olet FB:ssa, niin liity ryhmään Lehtovuori golfers ja katso lisätiedot www.facebook.com/groups/214958811878001/. Osallistuminen ei tietenkään edellytä FB-jäsenyyttä, vaan netissä on kansio, mistä löytyy samat tiedot turnauksesta. Päivitän myös turnauskaaviota sinne. Hakurobottien takia jaan linkin tässä kahtia:
alkuosa: 1drv.ms/ loppuosa: 1eA1trA .
Voin myös lähettää tiedot suoraan sähköpostiin. Jos tiedät, että naapurisi pelaa, niin kerro myös hänelle turnauksesta.

ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT!

Ilmoittautumisaikaa on 9.5. asti, jonka jälkeen arvotaan kaavio ja aloitetaan pelit!
Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Mikko Blomroos;
mblomroos (AT-merkki) hotmail.com


Helpotetaan vähän, tässä suora linkki materiaaliin: 1drv.ms/1eA1trA

Aikataulu on alustavasti sellainen, että ensimmäinen kierros pitäisi pelata juhannukseen mennessä ja finaali vielä hyvän sään aikana, viimeistään syyskuussa.


Lehtovuori Cup 2014 ilmoittautumisaika on päättynyt, pelikaavio on arvottu ja voimme siirtyä itse asiaan. Pelien seuranta tapahtuu turnauksen tapahtumasivulla Facebookissa, mutta jos jotakuta kiinnostaa, niin edellä mainitusta OneDrive kansiosta voi seurata kisan edistymistä.

Voittaja tietenkin kerrotaan täällä sitten aikanaan.


Jaa kavereille

Jätä kommentti