Varastotila

Asukastalon kellarin väestönsuojassa on 55 lukittavaa varastokoppia sekä 90 pyöräkoukkua. Varaston vieressä asutaan, joten ulko-ovista kulkiessa on vältettävä tarpeetonta kolinaa, etenkin iltasella.

Pyöräkoukut on tarkoitettu pyörien kausisäilytykseen, ei päivittäiskäyttöön. Pyöräkoukut on jaettu taloyhtiöiden kesken, ja koukkujen jako yhtiöiden asukkaille on kunkin yhtiön hallituksen vastuulla.

Varastokoppeja hallinnoi Jalavalehdon isännöitsijä (asiakaspalvelu(at)skh.fi). Kopin voi saada käyttöönsä asukastalon sopimusyhtiössä asuva henkilö. Muutettaessa pois alueelta koppia ei saa luovuttaa uudelle asukkaalle, vaan se pitää vapauttaa ja varastotilan avain palauttaa isännöitsijälle. Yhtä asuntoa kohti voi olla varattuna korkeintaan yksi varastokoppi. Poikkeuksena Jalavalehdon asunnot, joilla kummallakin on sen lisäksi pysyvä oikeus yhteen koppiin. Näissä asunnoissa ei ole omia asuntokohtaisia varastotiloja.

Varastotilan käytäville tai lattialle ei saa jättää mitään tavaraa. Kaikki tavara, mikä ei ole pyöräkoukuissa tai varastokopeissa voidaan poistaa tilasta ja hävittää.

 

Huom: Tilassa K4 on yhteistilan vanhoja pöytiä, jotka ovat siellä luvallisesti. Niitä voi ottaa käyttöön, jos yhteistilassa säilytettävät pöydät eivät riitä.

Jaa kavereille