Vuokraaminen

Asukkaat vuokraajina
Asukastalon sopimusyhtiöiden asukkailla on mahdollisuus varata satunnaisia vuoroja yhteistilasta käyttöönsä. Ajanvarauksia otetaan vastaan isännöitsijätoimiston (Asuntopalvelu Markku Kulomäki Oy / Kiinteistöhallinta SKH) asiakaspalvelussa sähköpostilla asiakaspalvelu(at)skh.fi tai puhelimitse 09-530 8860 (ma-pe 8-10). Avaimen luovuttaa pääsääntöisesti asukkaan oman yhtiön hallituksen puheenjohtaja, mutta yhtiö voi sopia muunkinlaisen käytännön. Vaihtoehtoisesti avaimen voi noutaa isännöintitoimistosta.

Varausta ja laskutusta varten tarvitaan seuraavat tiedot: Varaajan nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköposti, varauksen ajankohta, tilaisuuden luonne sekä alkamis- ja loppumisaika. Isännöitsijätoimiston vuokranvalvoja lähettää asukkaalle laskun varauksen teon jälkeen.

Ulkopuoliset vuokraajina
Sopimusyhtiöiden ulkopuoliset henkilöt voivat tiedustella asukastalon vuokraamisesta sähköpostiosoitteesta asiakaspalvelu(at)skh.fi tai suoraan yhteyshenkilöltä Mikko Blomroos p. 050 4867798.

Varauskalenteri
Ajantasaisen varaustilanteen näet klikkaamalla tästä: Koy Jalavalehto. Linkki varauskalenteriin löytyy sivun lopusta.

Tilaisuuden jälkeen
Tila tulee olla siivottu ilmoittamasi varausajan loppuun mennessä. Huomioithan sen, että tila voi olla varattu / käytössä heti tilaisuutesi jälkeen.

Jaa kavereille