Hinnasto

1.RYHMÄ: ALUEEN ASUKKAIDEN YKSITYISTILAISUUDET

  • alueen asukkaiden* yksityistilaisuudet alle 6 h 10 € (sis. sauna)
  • alueen asukkaiden* yksityistilaisuudet päivävuokra (klo 8-22.00) 35 €  (sis. sauna)

alueen asukkaiden* = yhteistilasopimuksessa mainittujen yhtiöiden asukkaat tilavuokraajina

2. RYHMÄ: ULKOPUOLISTEN YKSITYISTILAISUUDET

  • alueen ulkopuolisten järjestämät tilaisuudet (klo 20 asti) alle 6 h  100 €
  • alueen ulkopuolisten järjestämät päivätilaisuudet (klo 8-20)  200 €

Ulkopuoliset vuokraajat: vuokra maksetaan etukäteen. Hinnat sisältävät siivouspantin (puolet vuokrasta). Pantti palautetaan vuokraajalle, mikäli tila on todettu tilaisuuden jälkeen siistiksi. Esim. vuokra 100 € palautus 50 €.

3. RYHMÄ:  100 € VIIKKOVUORO/KK

  • alueen ulkopuolisten järjestämät tilaisuudet ja tapahtumat. (suljetut tilaisuudet)

Vakiovuorot myönnetään ainoastaan klo 20.00 asti ja maanantai-torstai.

4. RYHMÄ: SOPIMUKSESSA MAINITTUJEN TALOYHTIÖIDEN KOKOUKSET

  • Yhteistilasopimuksessa mainittujen yhtiöiden hallinnolliset kokoukset ovat ilmaisia, kun paikalla on taloyhtiöiden hallituksen jäseniä tai yhtiöiden valtuuttamia edustajia. Tila tulee aina varata etukäteen.

5. RYHMÄ: MAKSUTTOMAT TILAISUUDET

Joissain tapauksissa tilan voi saada käyttöön maksutta Lehtovuoren asukkaille tarkoitettuja tapahtumia varten. Tämä edellyttää, että:

  • Asiasta sovitaan etukäteen yhteyshenkilö Mikko Blomroosin kanssa.
  • Tilaisuus on avoin kaikille Lehtovuorelaisille
  • Tilaisuudesta tiedotetaan niin, että kaikilla Lehtovuoren asukkailla on mahdollisuus saada se tietoonsa. Eli Facebook ei riitä, tarvitaan myös ilmoitus lehtovuori.net -sivustolle, paperinen ilmoitus yhteistilan oveen ja taloyhtiöiden ilmoitustaululle (postilaatikkojen viereen tms).

Alueen asukkaiden tilavarauksia otetaan vastaan isännöitsijätoimiston (Asuntopalvelu Markku Kulomäki Oy/Kiinteistönhallinta SKH) asiakaspalvelussa sähköpostilla asiakaspalvelu(at)skh.fi tai puhelimitse 09-530 8860 (ma-to 8-16.00 ja pe 9-16.00). Muusta käytöstä on sovittava erikseen; yhteyshenkilö on Mikko Blomroos p. 050 4867798, varaukset(at)lehtovuori.net. Pyydäthän hyvissä ajoin asukastalon avaimen taloyhtiösi avainvastaavalta tai Arvolukosta www.arvolukko.fi.

Ajantasaisen varaustilanteen näet Koy Jalavanlehdon kotisivuilta osoitteesta www.skh.fi -> Lehtovuorenkatu, Helsinki -> Talon tietokeskus -> Asukastalon varauskalenteri. Varausta ja laskutusta varten tarvitaan seuraavat tiedot: Varaajan nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköposti, varauksen ajankohta, tilaisuuden luonne sekä alkamis- ja loppumisaika. Isännöitsijätoimiston vuokranvalvoja lähettää asukkaalle laskun varauksen teon jälkeen.


Asukastalon yhteistilatoimikunnalla on mahdollisuus käyttömaksujen kohtuullistamiseen ja hinnastoa voidaan tapauskohtaisesti soveltaa. Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Yhteistilatoimikunnalla on oikeus hinnanmuutoksiin.

Jaa kavereille