Lehtovuori Cup 2015

On taas aika polkaista liikkeelle LEHTOVUORI CUP; reikäpeliturnaus Lehtovuoren golfaajille. Kyseessä on tasoituksellinen reikäpeliturnaus, joka pelataan omatoimisesti kesän mittaan. Voittajalle kiertopalkinto, johon kaiverretaan voittajan nimi. Ei osallistumismaksua.

Turnaukselle on luotu nettikansio, jossa on turnausesite, pelikaavio ja muuta materiaalia. Tässä suora linkki turnausesitteeseen: [Esite, säännöt], ja tässä kansioon: [materiaalikansio]. Päivitän tilannetta kansioon sitä mukaa kun pelejä pelataan.

Jos olet Facebookissa, niin liity ryhmään Lehtovuori golfers ja voit seurata turnaukseen liittyviä kommentteja: www.facebook.com/groups/214958811878001/. Jos tiedät, että naapurisi pelaa, niin kerro myös hänelle turnauksesta

ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT!
Ilmoittautumisaikaa on perjantaihin 22.5. asti, jonka jälkeen arvotaan kaavio ja aloitetaan pelit!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Mikko Blomroos;
mblomroos (AT-merkki) hotmail.com


Lehtovuori Cup on saatu päätökseen, ja nimensä kannun kylkeen saa tällä kertaa Pekka Niemi. Finaali pelattiin eilen Lakistossa, jossa Pekka siis voitti Timo Lehesvuoren.

Kiitokset kaikille turnaukseen osallistuneille, ja Pekalle onnittelut turnausvoitosta!

Alla virallinen voittajapotretti ja kaikki turnauksen pelitulokset. Turnaus palaa taas ensi vuonna, joten tarkkailkaa somea, tätä palstaa ja postianne..

-Mikko


Jaa kavereille

Jätä kommentti