Lehtovuori Cup 2018

Golf reikäpeliturnaus LEHTOVUORI CUP täyttää tänä vuonna viisi vuotta. Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 25.5.

Turnaus on maksuton, ja tarkoitettu kaikille Lehtovuoren golfareille. Myös Lehtovuoresta lähteneille, jotka tuntevat ettei Lehtovuori ole vielä heistä lähtenyt. Miehet, naiset ja juniorit pelaavat samassa sarjassa.

Kuinka pelataan:

Pelimuoto on 18 reiän reikäpeli kaksinpelinä 2/3 tasoituksin. Eli tarkka tasoitus x 2/3 => taulukosta slope. Gamebook käyttäjät muistakaa asettaa hcp kerroin 0.66. Suurin kilpailuun hyväksyttävä tarkka tasoitus on 36 (slope voi olla enemmän).

Kilpailun johtaja arpoo pelikaavion ja päivittää sitä turnauksen edetessä. Edellisen vuoden finalistit sijoitetaan eri puolille kaaviota, ja loput paikat täytetään arpomalla.

Elleivät pelaajat muuta sovi, miehet pelaavat keltaisilta tiiltä, naiset punaisilta ja juniorit junioritiiltä. Pelin jälkeen voittaja ilmoittaa tuloksen kilpailun johtajalle.

Aikataulu:

Peliparit sopivat keskenään kentän ja peliajan. Peliaikaa on koko kesä, kuitenkin niin että finaalikin saadaan pelattua ennen kauden päättymistä.

Kilpailussa noudatetaan Suomen Golfliiton reikäpelisääntöjä.

Mikäli peli on 18 reiän jälkeen tasan, pelataan uusintareikiä ykköstiiltä alkaen, kunnes voittaja on selvillä. Mikäli tämä ei ole mahdollista, ratkaistaan voittaja putti-/chippikilpailulla.

Voittaja saa vuodeksi haltuunsa komean kiertopalkinnon, eli kullanvärisen pokaalin, johon kaiverretaan voittajan nimi.

Jos olet Facebookissa, niin liity ryhmään Lehtovuori golfers ja voit seurata turnaukseen liittyviä kommentteja: https://www.facebook.com/groups/214958811878001/. Jos tiedät, että naapurisi pelaa, niin kerro myös hänelle turnauksesta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Mikko Blomroos;

mblomroos (AT-merkki) hotmail.com

050 4867798

Jaa kavereille

Jätä kommentti