@lehtovuori.net sähköpostiosoitteet ja postituslistat

Jos sinulla on perusteltu tarve @lehtovuori.net sähköpostiosoitteelle tai postituslistalle, voimme luoda sellaisen käyttöösi. Postituslistoja on tällä hetkellä käytössä mm. muutamalla taloyhtiöllä ja niiden hallituksilla.

Jos tarvitset sähköpostiosoitteen tai postituslistan laita viestiä yhteydenottolomakkeella.

Sähköposti

Sähköposti on tyypillisesti muotoa etu.sukunimi@lehtovuori.net. Sähköpostia voit lukea verkkoselaimella osoitteesta https://webmail.lehtovuori.net tai määrittelemällä tunnuksen sähköpostiohjelmaasi webmail-sivulta löytyvillä ohjeilla.

Postituslista

Postituslistassa ylläpidetään sähköpostiosoitteiden listaa. Listan jäsenet, siis henkilöt, joiden sähköposti on listalla, voivat lähettää muille sähköpostiviestejä yksinkertaisesti lähettämällä ne osoitteeseen listan_nimi@lehtovuori.net. Ulkopuoliset eivät voi lähettää viestejä listalle, mutta tietyille sähköpostiosoitteille (vaikkapa isännöitsijätoimiston yhteyshenkilölle) voidaan antaa oikeus postittaa samalle listalle.

Postituslistalla täytyy olla vähintään yksi ylläpitäjä, siis henkilö, joka päivittää sähköpostilistaa tarvittaessa. Päivitys tapahtuu selaimessa toimivalla ylläpitoliittymällä, jonka osoitteen ja salasanan listan ylläpitäjä saa käyttöönsä.

Jaa kavereille

Jätä kommentti