Muskarit asukastalolla, syyskausi 2018

TERVETULOA MUSKARIIN LEHTOVUOREN ASUKASTALOON!

Musatupa syksyn 2018 ryhmät viikosta 34 (21.8) alkaen Lehtovuoressa
TIISTAISIN
klo 10 -10.30 2-6-vuotiaat
klo 10.35 – 11.05 1-vuotiaat
klo 11.10 – 11.40 vauvat 
Jokainen leikki- ja laulutuokio on lapsen kehityksen kannalta tärkeä. Toimintamme on huolellisesti suunniteltua ja ottaa huomioon lasten herkkyyskaudet kuten kielellisen tai motoriikan eri alueiden kehityksen. Lähtökohtana on hauskuus ja ilo, jotka innostavat lasta luovuuteen. Meille on tärkeää lapsen ja huoltajan hyvinvointi. Parhaimmillaan muskari on iso voimavara ja ilonaihe vauvaperheen arkeen.

Sisaruksen saa ottaa muskariin mukaan, vaikka hän ei kuuluisi ikäryhmään. Lukukaudessa on 15 muskarikertaa, joista viimeinen on juhla. Perinteisesti esiinnymme juhlan yhteydessä palvelutalon asukkaille. Lukukausimaksu on 120 euroa, Lehtovuoren asukkailta 110 euroa. Ensimmäiselle kerralle voi tulla kokeilemaan. Laskut lähetetään sähköpostitse kauden alussa.

Muutama käytännön ohje:
Rattaita tai vaunuja ei valitettavasti voi tuoda sisälle. Sateen varalle kannattaa varata sadesuoja. Vaipat ja ruuanjätteet pyydämme viemään suoraan ulkoroskiksiin.
Ja vielä vähän tietoa meistä:

Muskariopettajamme Riitta-Liisa Rauhala on valmistunut varhaisiän musiikinopettajaksi Metropoliasta ja viulunsoiton opettajaksi Turun Taideakatemiasta. Liisalla on kotona kaksi pientä poikaa. Liisa työskentelee myös Helsingin Konservatoriolla sekä MLL:n muskariopettajana. ”Muskareissa pyrin käyttämään monipuolisesti eri työtapoja, mutta erityisesti liike on tärkeässä roolissa tunneilla musiikkia lähestyttäessä. Myös viulu on usein tunneilla mukana.”

Musatuvan perustaja Reija Patrakka on koulutukseltaan musiikin, teatterin ja draaman opettaja. Reija on viiden lapsen äiti,  toimii päätyönään tv-ohjaajana, mutta sijaistaa välillä Musatuvan muskareissa.

Tervetuloa laulamaan, leikkimään, soittamaan, tanssimaan ja köröttelemään yhdessä lapsen kanssa!
Reija Patrakka ja Riitta-Liisa Rauhala
0405462288
Jaa kavereille

Jätä kommentti